Apparaten en accessoires
Zalmtartaar
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 porties
Ingrediënten
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
10 g
Calorieën
560 kJ /
134 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Steak tartaar
30min
Vitello tonnato
13u.
Mousse van ham
10min
Mousse van kaas
10min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Mousse van tonijn
10min